TERVEYSUNELMAN TARINA

 Nimi terveysunelma lähti omasta unelmastani elää terveemmin. Olen jo vuosia sitten löytänyt hyvät lisäravinteet, joita tulen käyttämän loppuelämäni. Sairaanhoitajana olin alkuun skeptinen lisäravinteiden suhteen, mutta testit osoittavat näiden toimivuuden ja parasta tietty se, että sain oman terveyteni takaisin. Olen ollut ikäni ylipainoinen ja etsinyt ruokavaliota, joka minulla toimisi niin, ettei tarvitse olla millään kuurilla vaan voin syödä hyvin loppuelämäni ajan.

Ajan kanssa olen ymmärtänyt, miten tärkeää oikeanlaiset rasvat ovat ruokavaliossamme. Rasvaton ruoka on epäterveellistä ja aiheuttaa meille paljon vaivoja. Vuosien varrella olen lisännyt rasvaa ruokavaliooni ja samalla vähentänyt hiilihydraatteja. Vehnän ja sokerin jätin ruokavaliosta jo muutama vuosi sitten ja huomasin selkeästi, miten paljon jo siitä oli apua

Kohta kaksi vuotta sitten sitten tutustuin ketogeeniseen ruokavalioon. Tämä ruokavalio on erittäin vähähiilihydraattinen. Ruokavaliosta on poissa kaikki viljat, peruna, riisi jne hiilihydraatin lähteet. Itse olen nyt löytänyt hyvän tavan "ketoilla"- en enää mittaa enkä punnitse. Syön riittävästi hyviä rasvoja ja pidän hiilihydraatit alhaalla. Reseptiosiossa olevat reseptit soveltuvat kaikki ketogeeniselle ruokavaliolle. Suosittelen kokeilemaan- jos et ihan näin tiukkana halua olla niin kokeile olla kuukausi ilman viljatuotteita ja sokeria. Itselläni ainakin vatsa ja olo muutenkin kiittää.

Yrittäjänä haluan tuoda hyvää oloa myös muille ja suosittelen laadukkaita lisäravinteita sekä leivon tilauksesta viljatonta leipää ka muita leivonnaisia. Valikoima löytyy www.ketoleipuri.fi

Olen koulutukseltani kätilö.Lähes 30 vuoteen sairaanhoitaja urani aikana olen hoitanut ihmisiä vauvasta vaariin.  Haluan auttaa ihmisiä elämään terveempinä ja hyvinvoivina. Siksi ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon tulee kiinnittää entistä enemmän huomiota. Haluan , että kaikenikäisillä on käytössä heidän terveyttä edistävät tuotteet. Edustamistani testipohjaisista tuotteista on lukuisat ihmiset saaneet avun oman terveyden ylläpitämiseksi.

 Tasapainosta on hyvä pitää huolta jo raskausaikana, luodaan syntyvälle vauvalle hyvät lähtökohdat. Tasapainolla on suuri merkitys mm. Hermoston ja aivojen kehitykselle. Vanhuksillä tasapaino merkitsee mahdollisuutta elää pidempään hyväkuntoisena. Olisitko sinä kiinnostunut omasta tasapainostasi?

Se on mitattavissa yksinkertaisella testillä. Ota yhteyttä niin selvitetään, miten voin sinua auttaa.

 Haaveiletko ihannepainosta ja lisäenergiasta? Kickstart on valmennusseikkailu aidon ravinnon ja ketogeenisen elämäntavan maailmaan. Valmennus tapahtuu netissä, lähimarketissasi ja kotikeittiössä! Valmennuksessa ketogeeniseen ruokavalioon, joka voittaa sen omasta hyvinvointitavoitteidesta. Tunnet hyviä tuloksia jo viikossa.

Mukaan kuuluu viikottain päivittyvä reseptipankki, Keto Reseptejä E-kirja, ladattava kauppalista ja viihdyttävää tietoa hyvinvoimisesta. Kurssi sisältää myös pääsyn suljettuun Keto Kickstart Facebook -ryhmään, tarjoaja lisää työkaluja.

 

 

 

Tutustu valmennukseen

Terveysunelman palvelut

TILAUKSESTA KETOGEENISET leivonnaiset:kts valikoima

Nyt Ketoleipurin tuotteita saatavissa Uudenmaan REKOissa. Pyrin käymään paikoilla noin kerran kuussa. Kaikkiin en ehdi joka kerta. Mahdollisuus tilata tuotteita toimitettuna pidemmällekin,jos saan riittävän suuren tilauksen.

Rasvahappotasapainomittaukset- tulosten tulkinta sekä ohjaus ruokavaliomuutoksissa. Kysy tarjous

Kauttamme laadukkaat Zinzino Balance tuotteet.

Tuote-esittelyt sekä ohjaus käytössä.

Jokainen asiakas saa yksilöllisen palvelun ja henkilökohtaisen opastuksen.

Lisäksi Rombout&Malongon laatukahvit- ekologiset keittimet ja kahvit, biohajoavat bodit. 

 

 

Onko rasvahappotasapainosi kunnossa?

Zinzinon balance oilin avulla saat tasapainon kuntoon

Stressiä, väsymystä??

Katso VIVA esittely

Viva on luonnollinen ravintolisä, joka voi parantaa mielialaa ja yleistä hyvinvointia monella tavalla. Viva auttaa lievittämään tavallista stressiä ja lisää myönteistä mielialaa tukemalla hermoston ja aivojen terveellistä toimintaa sekä normaalia psyykkistä ja henkistä toimintaa. Se auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta. Useat viimeaikaiset kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet Vivan tehokkuuden, joka vaihtelee pienistä parannuksista elämää mullistaviin muutoksiin.